Zomervakantie Aanbiedingen om vrolijk van te worden!

Bijna vakantie!  Laat de zomervakantie aanbiedingen maar komen.

Nu de zomervakantie in zicht is, gaan de reisorganisaties strooien met vakantie aanbiedingen.

Ben je op zoek naar een vakantieplekje in Nederland? Er zijn vele vakantieparken en campings waar nog een plekje te vinden is.

Wil je vakantie vieren in Europa of verder weg, hou er rekening mee dat Spanje en Portugal dit jaar favoriete landen zijn voor de Nederlandse gezinnen en daardoor zijn er minder aanbiedingen voor die landen beschikbaar.

Hieronder vind je diverse kindvriendelijke vakantie aanbiedingen die ik voor je uitgezocht hebt.

Zomervakantie aanbiedingen

Voordelige last minute bij Pharos Reizen

Boek nu een last minute zomervakantie  bij Pharos Reizen.

Het voordeel is geldig op verschillende soorten vakanties waaronder campings, avontuurlijke reizen, all inclusive hotels en nog veel meer. Een uitzondering zijn de reizen van het ANWB Ledenreizen assortiment.


Summer Sale bij Buro Scanbrit

T/m 11 juni is het Summer Sale bij Buro Scanbrit.

De korting is geldig op een aantal speciaal geselecteerde reizen en kan oplopen tot € 150 per boeking.


Campings in Europa

Canvas Holidays zomerdeals

Bij Canvas Holidays zijn er kortingen in de zomervakantie die kunnen oplopen tot 30%. Erg handig is dat je in één opslag kan zien of de camping nog beschikbaar is!

Je vindt de stacaravans en luxe tenten van Canvas Holidays op kindvriendelijke campings in diverse Europese landen. In Nederland vind je ze alleen op vakantiepark Duinrell.


Bungalow Parken

Zomerse aanbiedingen bij CenterParcs

CenterParcs heeft alweer leuke zomerse aanbiedingen met kortingen die kunnen oplopen tot 20%.T/m 18 mei krijg je €50 extra korting bovenop de Last Minutes. voor aankomsten t/m half juli. Alleen geldig op cottages vanaf 4 personen.

Bij CenterParcs hebben ze zoveel activiteiten op het park dat de kinderen zich niet snel zullen vervelen. Maar elk park heeft zijn eigen aanbod. Weet jij welk park het beste bij jouw gezin past?

Bekijk ons overzicht van de CenterParcs parken.


Roompot Vakanties

Roompot heeft aanbiedingen voor diverse vakantieparken en campings in Nederland en diverse landen in Europa. korting kan oplopen tot 30%

Ferienpark Hambachtal in Duitsland is een leuk park met vele kindvriendelijke faciliteiten en activiteiten. Er is een subtropisch aquapark, Koos Kids Club, fietsverhuur, nordic walking, boogschieten en een veelzijdig animatieprogramma voor jong en oud.

Het park ligt in een bosrijke, groene omgeving in het stadje Oberhambach.


Keer terug van Zomervakantie aanbiedingen naar Vakantie Aanbiedingen
Keer terug naar Vakantie met Kinderen

Vond je deze pagina leuk?