Bij Vakantiepark Beekse Bergen en Dierenbos, krijg je waar voor je geld.

Libéma is een kleine keten met bijzondere vakantieparken zoals Vakantiepark Beekse Bergen en Dierenbos die hard aan de weg timmert. Ze bieden erg veel waar voor je geld, en een vakantie op één van hun parken is altijd een belevenis voor de kinderen.

Nog geen vakantie geboekt? Kijk dan snel bij onze Last minutes met kinderen!

safaripark Beekse Bergen

Libéma heeft drie vakantieparken in Noord-Brabant.

Daarvan bevinden Vakantiepark Beekse Bergen en Safaricamp Beekse Bergen zich in de directe nabijheid van Safaripark Beekse Bergen.

Vanuit het Safaricamp heb je zelfs uitzicht over het safaripark.

Daarnaast is er nog het vakantiepark Dierenbos, en runt Libéma diverse dagattracties. Met de AttractiePas mag je van 7 dagattracties onbeperkt gebruik maken tijdens je verblijf!

Vakantiepark Beekse Bergen is vakantie in Afrikaanse sferen...

ganzen voeren voor de jungalow

De accommodaties bestaan op vakantiepark Beekse Bergen uit sfeervolle Jungalows, chalets, of bungalows. Vooral de Jungalows, geheel in jungle-sfeer, zijn erg leuk voor de kinderen.

Bovendien is er op het park veel te beleven. Lekker struinen op de strandjes langs het meer, spelen in de speeltuintjes of een duik nemen in het overdekte zwembad behoren tot de mogelijkheden.

Op het Safaricamp kan je met je eigen tent kamperen. Maar het is hier ook mogelijk om in een volledig ingerichte safari-tent te verblijven. Nieuw is de glamping accommodatie de Big Five Safaritent met veranda, geschikt voor 6 personen.

Hoe dan ook, je bevindt je hier in Afrikaanse sferen. Ook vanwege de bosrijke omgeving, het grote meer, en de faciliteiten in Afrikaans decor.

Uiteraard moest ik dit allemaal eens zelf met mijn gezin uittesten, en ik kon er niet omheen:

Beekse Bergen verdient Vakantie met Kinderen Keurmerk in 2012!

Vakantiepark Dierenbos

vakantiepark Dierenbos

Het derde vakantiepark van Libéma is Vakantiepark Dierenbos, vlak bij Den Bosch.

Ook hier zijn veel dieren te zien, maar dan de inheemse hertjes, zwijntjes, eekhoorns en andere bosdieren.

Leuk zijn de natuurspeeltuin en kinderboerderij. Maar ook de waterratjes zullen zich prima vermaken in het overdekte en buitenzwembad of in het zwemmeertje.

Op vakantiepark Dierenbos verblijf je in je eigen tent of in een leuke themabungalow, zoals de Fazant, of het Damhert. Ook erg leuk is overnachten in een boomhut!

Met de AttractiePas gratis naar 7 dagattracties

Hele grote skelters in Speelland Beekse Bergen

Bij Libéma zul je je niet vervelen. Zo is er op de parken zelf al heel veel te doen en mag je gratis naar 7 dagattracties met de AttractiePas:

  • Sportiom 's-Hertogenbosch
  • Safaripark Beekse Bergen Hilvarenbeek (bij Tilburg)
  • Speelland Beekse Bergen Hilvarenbeek (bij Tilburg)
  • Dierenrijk Nuenen (bij Eindhoven)
  • Aviodrome Lelystad Airport
  • ZooParc Overloon
  • AquaZoo Friesland

Op dit moment krijg je de AttractiePas Gratis als je een accommodatie boekt bij vakantiepark Beekse Bergen en Dierenbos. Kampeerders betalen wel voor de extracard!

All-in prijzen!

Wat ik altijd heel vervelend vind als ik een vakantie boek, zijn de extra bijkomende kosten als reserverings- en schoonmaak kosten. Super goed van Libéma is dat zij duidelijkheid geeft over haar tarieven, door All-in prijzen te adverteren.

Aanbiedingen lijken op het eerste gezicht altijd goedkoop, maar met allerlei bijkomende kosten wordt de uiteindelijke prijs voor een bungalow hoger dan aanvankelijk werd vermeld.

Bij Libéma is voortaan meteen duidelijk wat de echte prijs is. Alleen de lokale heffingen komen nog bij de prijs. Omdat dit per persoon is kan dat niet vooraf vermeld worden.

Nòg een reden dus om voor Libéma te kiezen. Voor jonge gezinnen hebben ze buiten de schoolvakanties een leuke aanbieding lopen. Bekijk de jonge gezinnen aanbieding met 20% korting!!


Keer terug van Vakantiepark Beekse Bergen naar Kindvriendelijke Vakantieparken
Keer terug naar Vakantie met Kinderen

Vond je deze pagina leuk?