Extra aandacht voor gezinsvakanties op de Vakantiebeurs 2014

De Vakantiebeurs gaat het in januari 2014 anders aanpakken. Naast de beursvloer is er dit jaar ook een speciaal plein "Samen". Hier kunnen ouders met kinderen zich oriënteren op een gezinsvakantie binnen Nederland maar ook verder weg.

De Vakantiebeurs in Utrecht is al jaren DE belangrijkste beurs op het gebied van vakanties. Voor mij is het ieder jaar weer een grote bron van inspiratie voor leuke vakanties.

Maar de afgelopen jaren neemt de gemiddelde leeftijd van bezoekers toe, en blijven steeds meer jongere mensen weg. Door de crisis waarschijnlijk, en omdat mensen steeds vaker hun vakantie op het Internet (deze website ;-) ) opzoeken.

De Vakantiebeurs wil dat ombuigen, en vooral weer veel jonge mensen trekken, waaronder gezinnen met kinderen. Daarvoor hebben ze een paar leuke plannen:

Het plein "Samen" voor gezinnen

Helemaal nieuw is een apart plein voor gezinsvakanties. Hier worden veel mogelijkheden voor een vakantie met kinderen gebundeld, zodat je snel kan vinden wat je zoekt.

Maar er zijn hier ook veel activiteiten voor kinderen. Je kunt de kids dus gewoon meenemen voor een leuk dagje vakantiebeurs!

Terwijl je als ouder lekker kan rondkijken bij de diverse reisaanbieders, kunnen de kinderen bijvoorbeeld een voorstelling kijken bij het kindertheater, met LEGO spelen, in een boomhut klimmen of zich vermaken bij de ANWB Explorer bus. Ook UNICEF is aanwezig met kinderactiviteiten.

Naast het plein Samen zijn er nog 5 thema's met een centraal plein, die ook interessant kunnen zijn voor gezinnen met specifieke interesses:

  • Rondom het plein "Ontdek" vind je de leukste reizen naar verre bestemmingen.
  • Bij "Actief" draait alles om wandel- en fietsvakanties.
  • "Zien" is het gedeelte waar je terecht kan als je van cultuur en stedentrips houd.
  • "Vaar" is er speciaal voor de cruise en zeil liefhebbers.
  • En bij "Buiten" vind je de leukste camping vakanties

En dan zijn er nog de volgende speciale activiteiten:

Camping by Night

Een bijzonder onderdeel van het plein "Buiten" is de Camping bij Night. In hal 12 van de beurs kan je de echte vakantiesfeer proeven van een camping in het donker.

Met een zaklamp kan je er op avontuur en ontdek je gezelligheid rond een kampvuur. Je kan meedoen met spelletjes en een speurtocht en een reisje winnen.

En dat allemaal terwijl de geur van barbeque en warme marshmellows je in een heerlijke vakantiestemming brengen.

De Culinaire route

Zoals je gelezen hebt is de vakantiebeurs echt een plek voor een gezellige dag uit. En daar hoort natuurlijk ook een hapje en drankje bij.

Voor € 7,- kun je een Culinaire Route Strippenkaart kopen. Met deze kaart kan je op 6 plekken een drankje of een hapje halen.

Op het menu staat een heerlijke pastei, Ierse aardbeien Cheesecake, Spaanse jamón, stukje Franse kaas, Zuid Afrikaanse boboti en een heerlijk wijntje.

Extra goedkoop naar de Vakantiebeurs

Om meer bezoekers te trekken heeft de Vakantiebeurs ons benaderd om wat promotie te maken. Dat doen we graag (want we vinden de vakantiebeurs echt leuk), en zeker als we jullie nog iets extra's kunnen bieden.

En dat kan in de vorm van een leuke korting.

Normaal kosten de kaartjes € 15,50 aan de deur, en € 14,50 in de online voorverkoop. Maar bij ons kan het goedkoper:

Via deze link kan je een dagkaart voor € 11,50 bestellen.
Een Familiekaart voor 2 volwassenen en 1 of 2 kinderen is slechts € 19,-.
Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen.
Tieners van 13 t/m 16 jaar betalen € 6,-.

Boek dus snel dit bijzonder leuke dagje uit, om inspiratie op te doen voor je vakantie met kinderen!


Keer terug van Vakantiebeurs 2014 naar Vakantie met Kinderen

Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)