Een wintersport groepsreis voor gezinnen van Snowbreaks

Een lekker actieve wintersport is vooral leuk in een groep. Maar wat als er geen andere gezinnen meegaan? Geen nood, dan kies je gewoon voor deze superleuke groepsreis in de sneeuw voor gezinnen met kinderen tussen de 4 en 12 jaar.

Nog geen vakantie geboekt? Kijk dan snel bij onze Last minutes met kinderen!

Een groepsreis in de sneeuw is dolle pret!

Skiën is voor kinderen best een beetje spannend. Zeker als papa en mama niet bij de lessen zijn.

Maar het wordt al snel superleuk als ze met vriendjes zijn. En samen het skiën een beetje onder de knie krijgen. Dan wordt het dolle pret.

Als je kinderen hebt is het vaak niet zo eenvoudig om met een groep op wintersport te gaan. Daarom organiseert Snowbreaks deze Wintersport groepsreis voor gezinnen.

Snowbreaks, een organisatie vol enthousiasme

Wintersport met een superleuke groep

Snowbreaks is opgericht door de eigenaren Johan van Wijngaarden, Bart Oomen en Martijn van Gool. Zij vinden dat wintersport en bergsport een unieke manier om mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te zetten.

Met veel passie en enthousiasme willen zij hun klanten een avontuurlijke beleving geven. Met respect voor de omgeving.

Vanuit hun kantoor in Tilburg organiseert Snowbreaks diverse wintersportvakanties in verschillende landen. Deze groepsreis voor gezinnen is er daar één van.

Mooie locaties in Oostenrijk

Eén van de locaties van Snowbreaks in Oostenrijk

De groepsreis wordt gehouden op twee locaties in Oostenrijk. Het Vögelhof ligt in Forstau in het skigebied Ski Armade. En het Fertinghof ligt in Wildschönau in het skigebied Ski Juwel.

Beide locaties worden in deze week geheel gereserveerd voor de gezinnen die meedoen aan de groepsreis.

Er is op beide locaties veel ruimte om te spelen, inclusief een sleehelling. Er is een knutselkamer, binnenspeelruimte, sleetjes en andere materialen gratis ter beschikking.

Een compleet programma voor iedereen

Er wordt natuurlijk ook Bingo gespeeld

Gedurende de hele week is er een compleet programma. Uiteraard ga je skiën. De kinderen krijgen skiles in de ochtenden, en de eerste dag ook in de middag.

In de middag kunnen de kinderen hun kunsten laten zien aan hun ouders. En vaak trekken de gezinnen dan ook weer met elkaar op.

In de avond wordt er van alles georganiseerd. Een fakkeltocht, snowcup, ludieke bingo, diploma uitreiking, enzovoorts. Leuk voor jong en oud.

Er is een ontbijtbuffet in de ochtend en een dinerbuffet in de avond.

De hele week bekende gezichten

Vrienden worden snel gemaakt in de sneeuw

Gedurende de hele week is er volledige begeleiding. Deze geven ook de skilessen, dus de kinderen hebben altijd een bekend gezicht voor zich.

De reisbegeleiding staat altijd klaar voor vragen, briefings, EHBO, vermaak van de kinderen. Zij geven instructies en begeleiding bij het hele programma.

Dit is wat deze groepsreis zo bijzonder maakt. Je bent de hele week als één groep op vakantie. De kinderen maken zeker vriendjes, en jullie zelf ook.

Kijk snel naar de beschikbaarheid van deze Wintersport groepsreis voor gezinnen van Snowbreaks.


Keer terug van Snowbreak groepsreis naar Wintersport in Oostenrijk met kinderen
Keer terug naar Vakantie met Kinderen

Vond je deze pagina leuk?