Hemelvaart Aanbiedingen 2014

Ben je op zoek naar een leuke vakantie met hemelvaart? Op hemelvaart aanbiedingen 2014 vind je de leukste adresjes, die met korting te boeken zijn, voor een heerlijk lang weekendje uit met het hele gezin!!

Liever een dagje uit? Ook dan heb ik wat leuke tips voor jullie.

Lekker weg in Nederland

Kom spelen bij Beerze Bulten

In mei 2014 mochten wij een weekendje logeren bij Beerze Bulten. Dat dit een kindvriendelijke camping is, dat wisten we wel.

Maar we waren verrast door de vele mogelijkheden om te spelen bij Beerze Bulten. Over het hele terrein zijn kleine speeltuintjes te vinden. Maar super cool is het Giga Konijnenveld waar spelen met zand en water en klimmen en klauteren over de touwbruggen en in de molen en het schip helemaal geweldig is.

Is het weer wat minder, dan zorgen de overdekte speelhal het Giga Konijnenhol en het overdekte zwembad voor nog meer speelplezier.

Je kan er een plekje op de camping reserveren of overnachten in een accommodatie. Aanrader is de Youpi Lodge.

Bekijk de Beerze Bulten hemelvaart acties voor accommodaties of een plekje op de camping.

Lees onze ervaring op Beerze Bulten


Hetschinkel.nl - kamperen voor € 140,-

Camping 't Schinkel is een kinderkoningkrijk midden in de natuur, waar veel te beleven valt

Knuffelen met de ezels in de koninklijke stallen, douchen met de apen, klauteren op het kasteel en bij regenachtig weer spelen op de kasteelzolder of in het ondergrondse Drakennest…het is hier allemaal mogelijk!

Zo ook Slapen in een draken EI. Een compleet nieuwe en bijzondere ervaring voor het hele gezin. De drakeneieren beschikken over een groot familiebed.


Libéma Vakantieparken

Beleef een heerlijke minivakantie in het met keurmerk bekroonde Vakantiepark Beekse Bergen.

En als je nu een accommodatie boekt, dan krijg je de Extracard gratis! Kan je gratis naar 5 dagattracties waaronder Safaripark Beekse Bergen en Speelland Beekse Bergen.


Genieten van hemelvaart bij Centerparcs, nu vanaf 349 Euro

Lekker genieten van een lang weekend hemelvaart bij Centerparcs!

Het hele gezin zal zich prima vermaken in de aqua mundo en de kleintjes hebben de grootste pret in de speeltuintjes. Voor een heerlijk diner kun je terecht in de Market Dome, het bruisende centrum van ieder park met restaurantjes, terras en winkeltjes.


Landal Greenparks

Bij Landal krijg je tot 25% korting op een lang weekend uit met de kinderen, tijdens de hemelvaart.

Erg leuk is Landal Stroombroek. Dit mooie park ligt in de achterhoek en heeft een overdekt zwembad, een speeltuin aan het terras en ligt aan een grote recreatieplas.

Naast het park ligt speelpark Het Land van Jan Klaassen, wat leuk is voor jonge kinderen. Net over de grens met Duitsland ligt Wunderland Kalkar met Kernie’s Familiepark waar leuke attracties zijn voor het hele gezin!


Lang weekend Hemelvaart bij Roompot

Lekker een lang weekend uit op één van de kindvriendelijke Roompot Vakantieparken kan nu met leuke kortingen.

De parken hebben vele faciliteiten waardoor het hele gezin zich prima zal vermaken.


Vrij Uit

In het voorjaar lekker een weekendje weg naar een leuk Bungalowpark? Profiteer dan van de Bungalow Actieweken bij Vrij Uit.

Voor een vakantie binnen Nederland of net over de grens in Duitsland en België.


Overzichtje van nog meer hemelvaart aanbiedingen

Kindercamping de Zandstuve met gratis kaartjes voor attractiepark Slagharen

Duinrell: tot 20% korting Vakantiepark met toegang tot attractiepark

De Krim op Texel: tot 25% korting Leuk kindvriendelijk Vakantiepark

Dagje uit met Hemelvaart

Zandsculpturen kijken en spelen met lego en zand

Van 10 mei t/m 14 september kan je een kijkje gaan nemen bij het grootste overdekte zandsculpturenevenement ter wereld.

In Zuidlaren, in de Prins Bernhardhoeve is de 150.000 jaar oude Hondsrug in beeld gebracht in prachtige bouwwerken van zand.

Maar ook aan de kinderen is gedacht. Zij kunnen spelen met zand of Lego, genieten van theater en een lasershow of onder begeleiding een eigen zandsculptuur maken.

Een bijzondere leuke dierentuin is Burgers' Zoo. Er zijn weer vele jonge dieren te bewonderen. Met als klap op de vuurpijl een Gorilla tweeling. Koop je een kaartje on-line, dan krijg € 1,50 korting

Koningin Julianatoren in Apeldoorn is een groot familiepark met heel veel attracties en leuke shows op een niet al te groot terrein. Het park is leuk voor kinderen t/m 12 jaar. Koop Online tickets en ontvang € 2,00 korting

Attractiepark Slagharen heeft meer dan 30 spannende attracties voor het hele gezin. Op eerste paasdag 5 april is het SBS6 Paasfeest bij Slagharen. Er zijn dan optredens van o.a. B-Brave en Thomas Berge. Vind je het gouden ei in het park, dan maak je kans op een leuke prijs! Koop je tickets Online en ontvang korting

Dierenpark Emmen is één van de mooiste dierenparken van Nederland. Heel bijzonder is het avontuur in de Animal Experience in het Afrikahuis. Tijdens dit 3D-avontuur ontmoet je een Bengaalse tijger, loop je door een bloementuin met vlinders, door grotten en mangrovebossen en zelfs in een onderwaterwereld. Kom het beleven in Dierenpark Emmen (Online 1 Euro korting)

  • Keidagen in Lochem Houden jullie van straattheater, kermis en live muziek? Kom dan eens naar Lochem voor de  Keidagen! Van 28 mei t/m 1 juni 2014
  • 44e Festival weekend Woudrichem 2014 In het historische vesting- en vissersstadje Woudrichem is het hele Hemelvaartweekend veel te doen. Een jaarmarkt, kinderrommelmarkt en meer!

Keer terug van hemelvaart aanbiedingen naar vakantie aanbiedingen
Keer terug naar Vakantie met Kinderen

Vond je deze pagina leuk?