Hemelvaart Aanbiedingen 2017

Ben je op zoek naar een leuke vakantie met hemelvaart? Bij deze Hemelvaart aanbiedingen 2017 vind je de leukste adresjes, die met korting te boeken zijn. Beleef zo een heerlijk lang weekendje uit met het hele gezin!!

Liever een dagje uit? Ook dan heb ik wat leuke tips voor jullie.

Lekker weg in Nederland

Kom spelen bij Beerze Bulten

In mei 2014 mochten wij een weekendje logeren bij Beerze Bulten. Dat dit een kindvriendelijke camping is, dat wisten we wel.

Maar we waren verrast door de vele mogelijkheden om te spelen bij Beerze Bulten. Over het hele terrein zijn kleine speeltuintjes te vinden. Maar super cool is het Giga Konijnenveld waar spelen met zand en water en klimmen en klauteren over de touwbruggen en in de molen en het schip helemaal geweldig is.

Is het weer wat minder, dan zorgen de overdekte speelhal het Giga Konijnenhol en het overdekte zwembad voor nog meer speelplezier.

Je kan er een plekje op de camping reserveren of overnachten in een accommodatie. Aanrader is de Youpi Lodge.

Bekijk de Beerze Bulten Meivakantie inclusief Hemelvaart acties voor accommodaties of een plekje op de camping.

Lees ook onze ervaringen op Beerze Bulten


Lang hemelvaart weekend bij Beekse Bergen

Beleef een heerlijke minivakantie in het met keurmerk bekroonde Vakantiepark Beekse Bergen.

En als je hier een accommodatie boekt, dan krijg je de Extracard gratis! Daarmee kan je gratis naar 5 dagattracties waaronder Safaripark Beekse Bergen en Speelland Beekse Bergen.


Genieten van Hemelvaart bij Centerparcs, nu vanaf 439 Euro

Lekker genieten van een lang weekend hemelvaart bij Centerparcs!

Je hele gezin zal zich prima vermaken in de aqua mundo en de kleintjes hebben de grootste pret in de speeltuintjes. Voor een heerlijk diner kun je terecht in de Market Dome, het bruisende centrum van ieder park met restaurantjes, terras en winkeltjes.

Kijk hier voor ons overzicht van kindvriendelijke Centerparcs vakantieparken.


Hemelvaartkorting bij Landal Greenparks

Bij Landal krijg je tot 30% korting op een lang weekend uit met de kinderen, tijdens de hemelvaart.

Erg leuk is Landal Stroombroek. Dit mooie park ligt in de Achterhoek en heeft een overdekt zwembad, een speeltuin aan het terras en ligt aan een grote recreatieplas.

Naast het park ligt speelpark Het Land van Jan Klaassen, wat leuk is voor jonge kinderen. Net over de grens met Duitsland ligt Wunderland Kalkar met Kernie’s Familiepark waar leuke attracties zijn voor het hele gezin!

Bekijk ook ons overzicht van de leukste kindvriendelijke Landal parken.


Lang weekend Hemelvaart bij Roompot

Lekker een lang weekend uit op één van de kindvriendelijke Roompot Vakantieparken kan nu met leuke kortingen.

De parken hebben vele faciliteiten waardoor het hele gezin zich prima zal vermaken.


Overzichtje van nog meer hemelvaart aanbiedingen

Duinrell: tot 20% korting Vakantiepark met toegang tot attractiepark

De Krim op Texel: tot 25% korting Leuk kindvriendelijk Vakantiepark


Dagje uit met Hemelvaart

Bouwen met steentjes in het Doe Museum

Doe Museum met Lego en zand is verhuisd naar Veendam

Het Doe Museum in de Sint Bernardshoeve in Zuid-Laren is in Maart verhuisd naar Veendam.

Op de nieuwe locatie kan je de mooie Lego kunstwerken weer bewonderen, of natuurlijk zelf aan de slag.

De zandsculpturen zijn niet mee verhuisd. Maar op de nieuwe locatie zullen nieuwe, kleinere zandsculpturen verschijnen. En ook met het zand kan je zelf aan de slag.

In 2014 zijn wij nog op de oude locatie geweest, en we hebben ons hier urenlang vermaakt. Er is heel veel te zien en doen voor groot en klein. Aanrader dus!


Een bijzondere leuke dierentuin is Burgers' Zoo. Er zijn hier weer vele jonge dieren te bewonderen. Koop je een kaartje on-line, dan krijg € 1,50 korting

Koningin Julianatoren in Apeldoorn is een groot familiepark met heel veel attracties en leuke shows op een niet al te groot terrein. Het park is leuk voor kinderen t/m 12 jaar. Koop Online tickets en ontvang € 2,00 korting

Attractiepark Slagharen heeft meer dan 30 spannende attracties voor het hele gezin. Koop je tickets Online en ontvang korting.

Op 25 maart 2016 is de nieuwe dierentuin van Emmen open gegaan:  Wildlands Adventure Zoo. Een dierentuin die bestaat uit drie klimaatzones: het poolgebied, de woestijn en de tropen. 

In Jungola kan je de dieren ontdekken als een echte Tarzan. Hoog in de lucht, via torens, touwbruggen en met de boot. Hier zijn ook de vlinders onder gebracht in een echte vlindertempel, en is het zoeken naar de uitgang van de bamboodoolhof.

In Serenga kan je in een oude truck op safaritocht over de savanne. In deze wereld kom je echt héél dicht bij de dieren.

In Nortica duik je in een wereld van ruige rotsen en koude kusten. Ontmoet de pelsrobben, zeeleeuwen en pinguins. En als hoogtepunt kan je de duizelingwekkende 4D-testride door het poolgebied maken met de Arctic 1. Kaartjes voor Wildlands Adventure Zoo kan je online kopen met 1 euro korting.

  • Keidagen in Lochem Houden jullie van straattheater, kermis en live muziek? Kom dan eens naar Lochem voor de  Keidagen! Tijdens het Hemelvaartweekend van 4 t/m 8 mei 2016.
  • 46e Festival weekend Woudrichem 2016 In het historische vesting- en vissersstadje Woudrichem is het hele Hemelvaartweekend veel te doen. Een jaarmarkt, kinderrommelmarkt en meer!

Keer terug van hemelvaart aanbiedingen naar Vakantie Aanbiedingen
Keer terug naar Vakantie met Kinderen

Vond je deze pagina leuk?