Hemelvaart Aanbiedingen 2014

Ben je op zoek naar een leuke vakantie met hemelvaart? Op hemelvaart aanbiedingen 2014 vind je de leukste adresjes, die met korting te boeken zijn, voor een heerlijk lang weekendje uit met het hele gezin!!

Hetschinkel.nl - kamperen voor € 140,-

Camping 't Schinkel is een kinderkoningkrijk midden in de natuur, waar veel te beleven valt

Knuffelen met de ezels in de koninklijke stallen, douchen met de apen, klauteren op het kasteel en bij regenachtig weer spelen op de kasteelzolder of in het ondergrondse Drakennest…het is hier allemaal mogelijk!

Zo ook Slapen in een draken EI. Een compleet nieuwe en bijzondere ervaring voor het hele gezin. De drakeneieren beschikken over een groot familiebed.


Libéma Vakantieparken

Beleef een heerlijke minivakantie in het met keurmerk bekroonde Vakantiepark Beekse Bergen.

En als je nu een accommodatie boekt, dan krijg je de Extracard gratis! Kan je gratis naar 5 dagattracties waaronder Safaripark Beekse Bergen en Speelland Beekse Bergen.


Genieten van hemelvaart bij Centerparcs, nu vanaf 349 Euro

Lekker genieten van een lang weekend hemelvaart bij Centerparcs!

Het hele gezin zal zich prima vermaken in de aqua mundo en de kleintjes hebben de grootste pret in de speeltuintjes. Voor een heerlijk diner kun je terecht in de Market Dome, het bruisende centrum van ieder park met restaurantjes, terras en winkeltjes.


Landal Greenparks

Bij Landal krijg je tot 25% korting op een lang weekend uit met de kinderen, tijdens de hemelvaart.

Erg leuk is Landal Stroombroek. Dit mooie park ligt in de achterhoek en heeft een overdekt zwembad, een speeltuin aan het terras en ligt aan een grote recreatieplas.

Naast het park ligt speelpark Het Land van Jan Klaassen, wat leuk is voor jonge kinderen. Net over de grens met Duitsland ligt Wunderland Kalkar met Kernie’s Familiepark waar leuke attracties zijn voor het hele gezin!

Dagje uit met Hemelvaart

Breng eens een bezoekje aan Burgers' Zoo. Dit jaar is dat extra bijzonder want Burgers' Zoo bestaat 100 jaar. Et zijn weer vele jonge dieren te bewonderen. Zo zijn er dit jaar al zebra's, stokstaartjes, giraffen, een tapir, ringelrob, wrattenzwijntjes en een gorilla geboren. Daarnaast staan er in het park allerlei tentoonstellingskisten in de vorm van een dierentransportkist met bijzondere exposities over 100 jaar historie in het dierenpark. Koop je een kaartje on-line, dan krijg € 1,50 korting

Koningin Julianatoren in Apeldoorn is een groot familiepark met heel veel attracties en leuke shows op een niet al te groot terrein. Het park is leuk voor kinderen t/m 12 jaar. Koop Online tickets en ontvang € 2,00 korting

Attractiepark Slagharen heeft meer dan 40 spannende attracties voor het hele gezin. Tussen de attracties door kun je genieten van de populaire Western Parade  of de gloednieuwe Magic Circus show. Koop je tickets Online en ontvang korting

Dierenpark Emmen is één van de mooiste dierenparken van Nederland. Heel bijzonder is het avontuur in de Animal Experience in het Afrikahuis. Tijdens dit 3D-avontuur ontmoet je een Bengaalse tijger, loop je door een bloementuin met vlinders, door grotten en mangrovebossen en zelfs in een onderwaterwereld. Kom het beleven in Dierenpark Emmen (Online 1 Euro korting)


  • Keidagen in Lochem Houden jullie van straattheater, kermis en live muziek? Kom dan eens naar Lochem voor de  Keidagen! Van 28 mei t/m 1 juni 2014
  • 44e Festival weekend Woudrichem 2014 In het historische vesting- en vissersstadje Woudrichem is het hele Hemelvaartweekend veel te doen. Een jaarmarkt, kinderrommelmarkt en meer!

Keer terug van hemelvaart aanbiedingen naar vakantie aanbiedingen

Keer terug van hemelvaart aanbiedingen naar vakantie met kinderen